'Kendimize güveniyoruz'

Çözüm Etüt Merkezi Alanya’da eğitim dalında hızlı bir giriş yaptı.

'Kendimize güveniyoruz'

Çözüm Etüt Merkezi Alanya’da eğitim dalında hızlı bir giriş yaptı.

26 Ağustos 2016 Cuma 01:37
 'Kendimize güveniyoruz'
Çözüm Etüt Merkezi Alanya’da eğitim dalında hızlı bir giriş yaptı. Şekerhane Mahallesi'nde bulunan Çözüm Etüt Merkezi sahibi Mehmet Emin Çintaş, etüt merkezi ile ilgili bilgiler verdi. 12'şer kişilik sınıflarda derslerin anlatıldığı Çözüm Etüt Merkezi, 1 Eylül tarihine kadar erken kayıtlara özel imkanlar sunuluyor.  Alanyalı olan Çintaş, dershanelerin kapatılmasıyla ortaokul öğrencileri velilerinin arayış içerisinde olduklarını görerek bu işe başladığını söyledi. Çin taş,”Bütün dershaneler temel liselere dönüşünce ortaokul öğrencilerinin ailelerinin bir arayış içerisinde olduklarını farkettik. Bunun üzerine Ankara merkezli Çözüm yayınları ile anlaştık. Bulunduğumuz yeri konusunda sağolsun Mustafa Berberoğlu'nun yardımlarıyla böyle bir yeri açtık” dedi.

'ÖNCELİĞİMİZ OKUL BAŞARISI'
Etüt Merkezinde verilen eğitimden söz eden Çintaş,” 4-5-6-7 ve 8'inci sınıflara ders veriliyor. 4,5 ve 6'ncı sınıflar için önceliğimiz okul başarısı. Okulda ortamalarını yükseltmeleri ki 8'inci sınıfa geldikleri zaman ortalamaları yüksek olsun, bizde girdikleri TEOG sınavında yüksek başarı sağlatma amacı güdüyoruz. Sadece TEOG sınavında ki başarı ile olmuyor. Okul puanları ve ortalamaları da çok önemli. 4-5-6 ve 7 okul notlalarını yukarıda tutmaya çalışıyoruz. Ödevlerine yardımcı oluyoruz. Yazılılarını hazırlanmaları konusunda destek veriyoruz. Burada sıklıkla deneme sınavlarımız oluyor. 8'inci sınıflar için tek amacımız TEOG sınavı. Okulda ne yapılıp ne edildiğinden çok, amacımız öğrencileri Fen lisesi düzeyinde hazırlayabilmek” diye konuştu.

'HER ÖĞRENCİYE DERSİ SEVDİREBİLİRİZ'
Velilerin Çözüm Etüt Merkezi’ni seçmeleri için iyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Çintaş,”Öğrencilerle ikili ilişkilerimizi iyi tutan bir kadromuz mevcut. Belki her öğrenciye 100 aldırtamayız ama bize gelen her öğrenciye her dersi sevdirtebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızın hepsi genç ve dinamik. Dersi olmadığı zamanlarda bile buraya gelip, yenilikler konusunda sürekli atılımcı olan öğretmenlerimiz var. Çözüm olarak yayınlarımız kaynaklarımızın 25 yıllık bir deneyimi var. Kendimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

'ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ'
Ödeme kolaylıkları sunduklarından bahseden Çintaş,”Her bütçeye uygun fiyatlarımız var. Buraya gelen hiç bir veliye ödeme şartlarımız şunlar diye söylemiyoruz. Siz nasıl ödemek isterseniz, siz nasıl ödeyebilirsiniz diye kolaylık sağlıyoruz. 1 çocuk okutmanın ne kadar zor olduğunu bizlerde gördük. Her ailenin çocuğu kendisi için kıymetli. Ayrıca başarılı çocuklar etüt merkezlerine bedava gidiyormuş gibi bir algı var aileler üzerinde. Böyle bir durum yok. Ama hakedene hakkını biz burada zaten veriyoruz. Kolaylıklar sağlıyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 26.08.2016 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81