'İnternet fuarın önüne geçti'

Her fırsatta alternatif tanıtım modelleri üreten Alanya Tanıtma Vakfı, internet mecrasında daha fazla yer almak için düğmeye bastı.

'İnternet fuarın önüne geçti'

Her fırsatta alternatif tanıtım modelleri üreten Alanya Tanıtma Vakfı, internet mecrasında daha fazla yer almak için düğmeye bastı.

05 Aralık 2014 Cuma 11:22
'İnternet fuarın önüne geçti'
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı‘nda (ALTAV) 27 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte acente ve tur operatörü temsilcilerinin katıldığı basına kapalı toplantıda alınan notlar kamuoyuna duyuruldu. Basın mensupları, ALTAV yönetimi ve acente temsilcileri Konaktepe Restoran’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
"ALTERNATİF TANITIM YOLLARI"
Kahvaltıda konuşan ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çeviker, 14 yıldır dünya fuarlarında stant açarak yer aldıklarını, ALTAV’ın, tanıtma müşavirlikleri tarafından övgüyle anıldığını dile getirdi. Tanıtım çalışmalarının sadece fuarlarda stant açmak olmadığını vurgulayan Çeviker, “Basın yoluyla tanıtımı çok önemsiyoruz. Bu sebeple yurt içinden ve dışından çok sayıda basın mensubunu Alanya’da ağırlıyoruz. Bunun yanında güzellik yarışmaları modellerini, film ekiplerini, program yapımcılarını Alanya’da ağırlayarak alternatif tanıtım yollarını kullanıyoruz" dedi.
ALTAV'DAN İNTERNET ATAĞI
Alanya’ya her sene gelen turistin azalmadan 4 milyon rakamına ulaştığını ifade eden Çeviker, bu 4 milyon turistin “Yerinde tanıtıma büyük katkıları olduğunu, esnafıyla, halkıyla, turizmcisiyle el ele vererek turizme katkı sağlayan tüm sektörlerle birlikte hareket ederek asıl tanıtımın yapılabileceğini vurguladı. Tanıtım konusunda internet mecrasını ön planda tutmak için büyük bir proje çalışması içerisinde bulundaklarını anlatan Çeviker, “İnternet satışları dünya pazarlarında giderek artıyor. İnternet mecrasında yaşanan gelişmeler artık fuarlarda yapılan tanıtımların da önüne geçmeye başladı. Bu doğrultuda ALTAV olarak çok önemli bir internet paneli alt yapısını Alanya’ya kazandırmak üzereyiz“ dedi. ALTAV‘da 27 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen, Alanya Belediye Başkanı Yücel’in, acente ve tur operatörü temsilcilerinin katıldığı basına kapalı toplantıda alınan notlar arasında çevre, trafik, esnaf, acenta, asayiş, emlak, konaklama, eğitim, havaalanı, aktivite turizm ve tanıtım yer aldı.
 
Son Güncelleme: 05.12.2014 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81