'İhsanoğlu'nu reddediyoruz'

İşçi Partisi (İP) Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP ve MHP’nin ‘çatı aday’ olarak belirledikleri Ekmelettin İhsanoğlu hakkında sert açıklamalarda bulundu.

'İhsanoğlu'nu reddediyoruz'

İşçi Partisi (İP) Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP ve MHP’nin ‘çatı aday’ olarak belirledikleri Ekmelettin İhsanoğlu hakkında sert açıklamalarda bulundu.

27 Haziran 2014 Cuma 22:10
'İhsanoğlu'nu reddediyoruz'
Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini yaşanılan olaylar ve ülkenin etrafında gelişen stratejik gelişmeler ile doğrudan ilgili olduğunu söyleyen Kurtoğlu,  “Türkiye Cumhuriyeti’ni ‘Ilımlı İslam Cumhuriyeti’ne mecbur eden bir yaklaşımı kökten reddediyoruz. Büyük Ortadoğu Projesi ve Genişletilmiş Afrika Projesi’nin kilometre taşı olan ‘Ilımlı İslam Projesi’, Suriye, Irak ve Türkiye üzerinden Kürt koridoru açılması çalışmalarının son noktasıdır. CHP ve MHP yönetiminin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday olarak göstermesi tüm yukarıda saydığımız projelerde görev aldıklarının kanıtı olarak halkımızın bilgisine sunuyoruz. CHP ve MHP yönetimi bundan böyle BOP Eşbaşkanlığının görevlisidir. Eşbaşkanlık görevinin ortağı olma görevini hakkıyla yerine getirmişlerdir. ‘1930’ların CHP’si değiliz’ diyerek irticacı, bölücü ve yıkıcılara göz kırpan, kucak açanlar unutmasınlar, özgür ve adil bir şekilde İstiklal Mahkemelerinde yargılanacaklardır” dedi. Kurtoğlu, şöyle devam etti: “Tüm milletvekilleri artık gerçek saflarını belli etmesi gerekmektedir. Eğer yirmi milletvekili çıkarak alternatif bir adayın çıkmasını sağlayamazsa bunun hesabını tarihte olduğu gibi çok ağır bir şekilde soracağımızı bilmelidirler. Mustafa Kemal Atatürk ve ilkelerini kökünden dinamitleyen sosyal demokrasiyi benimseyenler vatan hainliğinde sınır tanımamaktadırlar. Milletimizi en sonunda ABD ve İsrail’in kucağına atan sözde muhalefet partilerinin yönetimleri aslında AKP’nin iktidardan gitmemesi için canla başla çalışmaktadırlar. Bizler İşçi Partisi olarak namuslu, onurlu, haysiyetli ve vatansever milletvekillerine sesleniyoruz. Bu yanlışa göz yummayın. Bu yanlış tüm Türkiye’yi bölünmeye ve iç savaşa itecektir. Ülkemiz uluslararası büyük bir kumpasın içine çekilmektedir. Biz bu kumpasa dur demek için vatansever tüm güçleri ve halkımızı il ve bölge milletvekillerine telkinde bulunarak bu kumpasa girmeden ülkemizi kurtarmaya çağırıyoruz."
 
Son Güncelleme: 27.06.2014 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81