'İç savaşla karşı karşıya kalabilirdik'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin açıklama yaptı.

'İç savaşla karşı karşıya kalabilirdik'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin açıklama yaptı.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:23
'İç savaşla karşı karşıya kalabilirdik'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin açıklama yaptı. Sarıca, "28 Şubat’ın en zayıf halkası dönemin muhalefeti ve dönemin medyasıydı. Muhalefet darbeye işbirlikçilik bile yapma zilletine bile düşmüştü. 15 Temmuz’un en güçlü halkaları ise bugünün muhalefeti ve bugünün medyasıydı. Eğer, Meclis muhalefeti ve meclis dışı muhalefet 28 Şubat mantığıyla hareket etseydi.. Eğer medya 28 Şubat medyasını aratmasaydı.. Allah muhafaza bugün bir iç savaşla karşı karşıya kalabilir, büyük toplumsal kaosun içerisine sokulabilirdik. Darbe girişimiyle sorumlu, yapıcı muhalefete ve medyaya ne kadar büyük ihtiyaç olduğu ortaya çıktı" dedi.

'VATAN SAVUNMASI İNANÇLA BAŞLIYOR'
Açıklamasına devam eden Sarıca şunları söyledi: "Her sahada gözaltılar, operasyonlar, görevden almalar yapılırken, “Ilımlı İslam” ve “Dinlerarası Diyalog” faaliyetlerinin de önce gözaltına, sonra da askıya alınması gerekir! Ve bu yıkıcı projelerin bir daha bu milletin gündemine sokulmamak üzere “tasfiyesini sağlamak da bu millete ve ümmete yapılacak en büyük iyilik olacaktır. Zira, Türkiye modelliğinde bu iki proje de diğer İslam ülkelerinde maalesef zemin bulmuştur. Ümmetin savunması için de Türkiye’nin darbe girişimcilerinin temsil ettiği bu projelerin kökünü kazıması zarurettir. Minarelerden yükselen ezanlar, sala’lar, verilen şehitler bir kez daha gösterdi ki; devlet, millet, vatan ve ümmet savunması inançla, imanla başlıyor. Öyleyse bu iki projenin yürürlükten kalkması için milletin yaptığını bu kez devlet yapmalıdır!."

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.07.2016 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81