'Hoşgeldin Bebek' 119 aileye ulaştı

Gazipaşa Belediyesi'nin 19 Şubat 2016 tarihinden itibaren başladığı ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi, yeni bebek sahibi olan ailelerden tam not aldı.

'Hoşgeldin Bebek' 119 aileye ulaştı

Gazipaşa Belediyesi'nin 19 Şubat 2016 tarihinden itibaren başladığı ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi, yeni bebek sahibi olan ailelerden tam not aldı.

24 Mayıs 2016 Salı 22:20
'Hoşgeldin Bebek' 119 aileye ulaştı
Gazipaşa Belediyesi'nin 19 Şubat 2016 tarihinden itibaren başladığı ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi, yeni bebek sahibi olan ailelerden tam not aldı. Gazipaşa Belediyesi Mavi Masa biriminin yürüttüğü proje kapsamında, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde doğum yapan 119 aileye ulaşıldı. Bebek sahibi olan aileleri gerek hastanede, gerekse evlerinde ziyaret eden Mavi Masa personeli, aileye içinde zıbın takımı, bebek bezi, battaniye, biberon, emzik gibi araç gereçlerin olduğu çanta hediye etti.
Yürütülen çalışmayla ilgili bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, projeye başladıkları günden itibaren titizlikle yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ettiklerini söyledi. Yaklaşık 3 ay gibi bir sürede 119 aileye ulaştıklarını belirten Başkan Çelik, “Gazipaşa Devlet Hastanesi ile işbirliği halinde bu çalışmamızı yürütüyoruz. Mavi Masa sorumlumuz Ayşe Hanım, her sabah hastaneyi arayarak yeni doğum olup olmadığını soruyor. Hastanede olanları hastanede ziyaret ediyoruz. Taburcu olanları ise evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim ediyoruz. Halkımızın bu projemizden oldukça memnun olduğunu gördük. Bu nedenle görev süremiz boyunca bunu devam ettireceğiz. Gazipaşa Belediyesi alt ve üstyapı hizmetlerinin yanında sosyal projeleriyle de ilçe halkının yanında olmaya devam edecek” dedi.
Son Güncelleme: 24.05.2016 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81