'Hocam için çalışacağım'

Beldeler kapanmadan önce Ak Parti Avsallar Belde Başkanlığı yapan Emin Özden “Ustamız uzun adamı Cumhurbaşkanı yaptık, şimdi Hocamız Davutoğlu için çalışacağım” dedi.

'Hocam için çalışacağım'

Beldeler kapanmadan önce Ak Parti Avsallar Belde Başkanlığı yapan Emin Özden “Ustamız uzun adamı Cumhurbaşkanı yaptık, şimdi Hocamız Davutoğlu için çalışacağım” dedi.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 02:43
'Hocam için  çalışacağım'
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Başbakan olarak Konya Milletvekili Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun adı geçmesi Konyalıları sevindirdi. Bu konuda sevinenlerden birisi de Ak Parti eski Avsallar Belde Başkanı Emin Özden oldu. Konya kökenli olan ve yıllar önce ailesiyle Avsallar'a yerleşerek esnaflık yapan Özden, Erdoğan'a olan hayranlığıyla tanınıyordu. Sosyal medyada uzun adam efsanesi üzerine sık sık paylaşımlar yapan Özden, Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olması söz konusu olunca sevincini gizlemeyerek "Eskiden uzun adam için mücadele ettim. Şimdi hemşehrimiz Davutoğlu için mücadele edeceğim” dedi.
‘VAGONA TAKILMADIM, ÖZ AK PARTİLİYİM’
Özden duygularını şöyle anlattı: “Kişi olarak, düşünce olarak Ak Parti kurulmadan öncede Ak Parti'nin düşünce ve fikirlerini benimseyen birisiydim. Partinin kuruluş aşamasında görev aldım. Bunun yanında da Erdoğan'ın kişi olarak da, lider olarak da hayranıyım. Uzun adam olarak anılan başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya yolladık. Şimdi hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olması konuşuluyor. Bu gelişme Ak Partili olarak, bir Konyalı olarak bizleri sevindirdi.”
Özden hakkındaki bazı basın organlarında çıkan ‘Seçimlerde çalışmadı’ iddialarını kaale almadığını belirterek “Her zaman partimi en iyi yerlere getirmek için mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Ben özünde Ak Partiliyim. Daha sonradan giden vagona takılan bir partili değilim. Basındaki çıkan yazıların kasıtlı ve belli amaca yönelik yazıldığını biliyorum” dedi.
 
Hayri Demir
 
Son Güncelleme: 18.08.2014 03:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81