'Hiç temas kurmadı'

Ana caddelerin Büyükşehire geçmesini eleştirerek 'Yeni Antalyalılar' dediği Güney ve ekibini Alanya'ya ihanet etmekle suçlayan Başkan Yücel'e Ak Parti'den anında cevap geldi.

'Hiç temas kurmadı'

Ana caddelerin Büyükşehire geçmesini eleştirerek 'Yeni Antalyalılar' dediği Güney ve ekibini Alanya'ya ihanet etmekle suçlayan Başkan Yücel'e Ak Parti'den anında cevap geldi.

20 Aralık 2014 Cumartesi 09:34
'Hiç temas kurmadı'
 BŞB Koordinatörü Güney, 'Yeni Alanyalı' tabiri kullanarak Yücel'in bugüne kadar hiç bir konuda kendileri ile temas etme zahmetinde bulunmadığını kaydetti. İlçe Başkanı Berberoğlu ise caddelere tekerlek takıp Antalya'ya götürmeyeceklerini belirtti.
"BAŞKANA YAKIŞMADI"
Yücel’in açıklamalarını “talihsizlik” olarak nitelendiren Güney, "Eleştiri yaparken ‘Hain’ gibi ifadeler Alanya gibi bir şehrin belediye başkanına yakışmıyor. Böyle önemli bir karar alınırken tepki olsun diye Büyükşehir Meclisi’ne katılmadıklarını söyleyerek çok basit bir bahane ortaya koyuyor. O toplantıya katılsalardı karar bu şekilde olmayacaktı. Hem ‘Alanya’nın menfaati söz konusu’ deyip hem de katılmamak olmaz. Yaptığı tribünlere oynamaktan başka bir şey değildir" şeklinde konuştu.
"BİZİMLE TEMAS KURMADI"
"Alanya Belediyesi bizim öz varlığımız" diyen Güney, Başkan Yücel'in bugüne kadar hiç bir konuda kendileri ile temas etme zahmetinde bulunmadığını kaydetti. 'Yeni Antalyalılar' benzetmesine de yanıt veren Güney, "Biz hizmet için çabalıyoruz. Demagoji ve polemiklerle Alanya halkının aklını karıştırmasın. Mikro milliyetçilik yapmasın, hizmet üretsin. Seçimin ardından 9 ay geçti, Alanya Belediyesi'nin bugüne kadar Alanya'ya kazandıracağı herhangi bir proje üretip Sayın Menderes Türel’e götürdüğünü duymadım” dedi.
"KUŞ GİBİ HAFİFLEDİ"
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ise şunları söyledi: "Halkımız sandıkta Antalya'da Sayın Türel'i, Alanya'da ise Sayın Yücel'i terci etti. Sayın Yücel daha önce söylediği gibi, ‘Ben Büyükşehir Yasası’nı bilerek seçime girdim. Bu yasanın ne olduğunu biliyordum’ sözü unutulmamalı. Alanya Belediyesi’nin o dönemin parası ile yaklaşık 112 trilyonluk borcunun, altyapı borcu olan 71 trilyonu Büyükşehir’e kaydırıldı. Yani Alanya Belediyesi borç açısından kuş gibi hafifledi. Bu caddelerden alınacak olan gelir 4.4 milyon. Büyükşehirin ise yapacAğı yatırım 10 milyon. Alanya bu açıdan 6 milyonluk yatırımdan kurtuldu. Bunlar da unutulmamalı." 
Son Güncelleme: 20.12.2014 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81