'Herkes boyunun ölçüsünü alacak'

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Vekili Ahmet Yanar, Esnaf odası seçimleriyle ilgili konuştu.

'Herkes boyunun ölçüsünü alacak'

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Vekili Ahmet Yanar, Esnaf odası seçimleriyle ilgili konuştu.

25 Eylül 2016 Pazar 22:54
'Herkes boyunun ölçüsünü alacak'
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Vekili Ahmet Yanar, Esnaf odası seçimleriyle ilgili konuştu. “Şuanda gündemimiz seçim değil” diyen Yanar, “Gündemimiz geçim. Şuanda Alanya tarihinin en ağır ekonomik krizini yaşıyor. Amacımız esnafımızın bu krizi nasıl en hafif şekilde atlatır bunun hesabını yapıyoruz. Tabi ki zamanı geldiğinde seçim ile alakalı da konuşmamız olacak. Özellikle Facebook'ta bazı konuşmalar duyuyoruz. Bazı arkadaşlarımız başkan adayı olduklarını söylüyorlar. Bu konuda onlara da başarılar diliyoruz. Tabi bu konuşmaların hepsini not alıyoruz. Yeri ve zamanı geldiğinde hepsine cevap verilecek. Ama dediğim gibi şuanda gündemimiz seçim değil, geçimdir. İnanıyorum ki birçok esnafımızın da derdi şuanda seçim değil. Esnafın tek derdi geçim" dedi.
'ODAYI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİK'
“Bizim seçimle ilgili bir sıkıntımız yok" diyen Yanar şunları söyledi: “Esnafımızın tercihine her zaman güveniyoruz. Esnafımız ne derse o. Demokratik bir seçim bu kadar çok aday olması gayet güzel. İsteyen istediği gibi aday olabiliyor. Demokratik bir ortamda yaşıyoruz. Aday olmak isteyenin en doğal hakkıdır biz buna karışamayız. Ama tabi ki yola çıktıkları zaman seçim döneminde herkes boyunun ölçüsünü alacak. Bilindiği gibi esnaf odası bir cazibe merkezi haline geldi. Elimizden geldiğinde baya bir hizmet yaptık. Ben o yüzden bu kadar çok aday olduğunu düşünüyorum." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.09.2016 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81