'Gülen yüzünüzü özleyeceğiz'

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'i yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.

'Gülen yüzünüzü özleyeceğiz'

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'i yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.

24 Kasım 2014 Pazartesi 01:54
'Gülen yüzünüzü özleyeceğiz'
 
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, yaptığı ziyaretler ile vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor. Tanrıseven göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden vatandaşı ve esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Önceki gün Alanya Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi gören vatandaşlar karşılarında Kaymakam Tanrıseven'i görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Öte yandan Muğla'nın Yatağan ilçesinde birlikte görev yaptığı Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Kaymakam Tanrıseven'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Işık, "Siz makamda oturan değil, halkıyla bütünleşen devleti temsil eden halkın çocuğusunuz. Yatağan'da olduğu gibi şimdi de Alanya'da halkla berabersiniz. Değerli Kaymakamım sizleri kutluyorum, sizi özledik. 18 Ocak 2018 Yatağan Deve Güreşleri'nde sizleri görmek isteriz. Sayın Kaymakamımız gülen yüzünüzü özleyeceğiz" dedi.
"TANRISEVEN'DEN TEŞEKKÜR"
Yatağan'a selam yollayan Kaymakam Tanrıseven ise, "Hastane ziyaretim ile ilgili Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz mesaj paylaşmış, samimi hissiyatlarını dile getirmişler. Değerli mesajları için Belediye Başkanı Işık ve Yardımcısı Oğuz'a teşekkür ederim" dedi.
 
Son Güncelleme: 24.11.2014 01:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81