'Gazilerimiz yaşayan abideler'

19 Eylül Gaziler Günü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle coşku içerisinde kutlandı.

'Gazilerimiz yaşayan abideler'

19 Eylül Gaziler Günü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle coşku içerisinde kutlandı.

20 Eylül 2016 Salı 00:24
'Gazilerimiz  yaşayan abideler'
19 Eylül Gaziler Günü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle coşku içerisinde kutlandı. Tören, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Törende Gazi Abdullah Yılmaz, Gaziler adına konuşma yaptı.

Gazi Abdullah Yılmaz konuşmasında; Gazilere kahramanlıkları için, her zaman ve her yerde değer verilerek sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Yılmaz, Gazilerin vatanı için canını ortaya koyan kahramanlar olduğunu belirterek, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını veren Şehitleri de saygı ile andıklarını ifade etti. Gazilerin maneviyat duygular içerisinde vatanları için cansiperane savaştıklarını belirten Gazi Abdullah Yılmaz, Gazilere sahip çıktığı için başta Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

‘GAZİLER, DÜNYEVİ KIYMETLERLE ÖLÇÜLMEYECEK DEĞERDELER’
19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili değerlendirmede bulunan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, “Var olan hiçbir dünyevi kıymetlerle ölçülemeyecek değerde ve önemde olan gazilerimiz; Ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir” dedi.

GAZİLER YAT TURUNA ÇIKTI
Törenin ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gaziler ile sohbet ederek Gazilerin hatıralarını dinledi. Gaziler gün sonunda kendileri için hazırlanan yat turuna çıkarak, günü anlamlı bir şekilde tamamladılar.
Son Güncelleme: 20.09.2016 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81