'Fizik kalitemiz ortaya çıktı'

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçıyla ilgili "Takımın mücadelesi, isteği, arzusu yerindeydi.

'Fizik kalitemiz ortaya çıktı'

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçıyla ilgili "Takımın mücadelesi, isteği, arzusu yerindeydi.

20 Eylül 2016 Salı 00:31
 'Fizik kalitemiz ortaya çıktı'
Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçıyla ilgili "Takımın mücadelesi, isteği, arzusu yerindeydi. Maçın 2'nci yarısında fizik kalitemizin de ortaya çıkmasıyla oyun üstünlüğünü elimize aldık" dedi.

Sportif Direktör Taner Savut, Trabzonspor maçının ilk 15-20 dakikasında rakip takımın etkili olduğunu belirterek, daha sonra ise oyunda dengeyi kurduklarını söyledi.
İlk yarı 2 net pozisyon bulduklarını ve bunları kaçırdıklarını ifade eden Savut, "Oyun kalitesi yüksekti. Takımın mücadelesi, isteği, arzusu yerindeydi. 2'nci yarıda fizik kalitemizin de ortaya çıkmasıyla oyunun dengesini elimize aldık" dedi. Maçta Trabzonspor'un bir pozisyonunun olduğunu, kendilerinin ise attıkları 3 golün dışında 2-3 net pozisyonlarının daha olduğunu kaydeden Savut, "Çok kaliteli futbol oynadık. Futbolun gereklerini yerine getiren takımımızın performansından da son derece memnunuz. Bundan sonraki maçlarda da yere sağlam bir şekilde basmak istiyoruz" diye konuştu. Ligde kalıcı olma hedefi doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Savut şöyle dedi: "İyi takım olma yolundayız. Takımı daha da yukarılara taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Yeterli puanı yakalarsak yeni bir hedef belirleyebiliriz. Biz şimdilik ligde kalma hedefimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Ligin ilk maçında Beşiktaş ile karşılaştığımızda, tamamen yeni ve eksiklikleri olan bir takım için bazı şeyleri söylemek ne kadar erken ise gelecek için konuşmak da bugün için erken. Ben gerçekçi, sağlıklı hedeflerin ve düşüncelerin doğru olduğuna inanıyorum. Dünü unutup, önümüze bakarak, ne kazanacağımıza ve eksikliklerimize bakarak yolumuza devam edeceğiz."
Son Güncelleme: 20.09.2016 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81