'First Lady' sahalarda

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, geldiği günden beri gerçekleştirdiği ziyaret ve çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Kamuoyunda şimdiden 'First Lady' olarak lanse edilmeye başlanan Tanrıseven, dün de öğretmenler günü nedeni ile Alanya Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

'First Lady' sahalarda

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, geldiği günden beri gerçekleştirdiği ziyaret ve çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Kamuoyunda şimdiden 'First Lady' olarak lanse edilmeye başlanan Tanrıseven, dün de öğretmenler günü nedeni ile Alanya Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

25 Kasım 2014 Salı 02:58
'First Lady' sahalarda
DURMAK BİLMİYOR
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, Alanya'ya geldiği günden itibaren yaptığı ziyaretler ve etkinlikler ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Hemen hemen her hafta Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri ile birlikte mahallelerde hane ziyaretleri gerçekleştirip, yardıma muhtaç vatandaşların sorunlarını evlerinde dinleyen Tanrıseven, ayrıca Alanya'da bayanların gerçekleştirdiği tüm etkinliklere de katılıyor. Tanrıseven, yaptığı bu çalışmalar ile  kamuoyunda şimdiden 'First Lady' olarak adlandırılmaya başlandı.
 
DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ
 
Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren ve bu çalışmaların daha da hız kazanacağını belirten Ceylan Tanrıseven , "  Daha yolun başındayız. Hem Alanya bizi, hem biz Alanya'yı tanıyacağız.  Önümüzde bir çok proje var. Şu an bir ekip kurduk ve bu ekibimizde sosyal projelerde aktif kişiler yer almakta. Tek başıma başladığım bu projede şimdi daha güçlü hareket edebiliyorum. Proje kapsamında bana destek veren Alanya Gönüllüleri ile fikir alışverişinde bulunuyorum. Ortaya çıkan sonuçları değerlendirip, yeni projelere imza atıyoruz. Özellikle kırsalda yaşayan muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmak adına daha neler yapabiliriz noktasındayız. 
 
İDDİALIYIZ VE BAŞARACAĞIZ
 
Özellikle son yılların en çok konuşulan konularından biri olan madde bağımlılığı hakkında çalımların yetersiz kaldığına inandığını söyleyen Ceylan Tanrıseven," Şu anda ise toplumun kanayan yarası haline gelen madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında bir proje üstünde çalışıyoruz. Umarım bu projeyi de hakkıyla tamamlar ve hedefe ulaşırız. Göreceksiniz iddialı girdiğimiz ve başladığımız işleri başarı ile tamamlayacağız" dedi.
 
 
TANRISEVEN HER HAFTA HANE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
 
Ceylan Tanrıseven, Alanya'ya geldiğinde kamuoyunda eski Kaymakam Erhan Özdemir'in eşi Ayşe Özdemir kadar aktif olup olmayacağı merak konusu olurken, Ceylan Tanrıseven daha Alanya'ya geleli 2 aylık bir süre olmuşken yaptığı bu çalışmalarla akıllarda ki soru işaretlerini şimdiden  kaldırdı. Ceylan Tanrıseven, dün de 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Alanya Gönüllüleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ile birlikte, Alanya Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederek öğretmenlerin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” kutladı.
 
ER, BİLGİ VERDİ
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Okul Müdürü Süleyman Görgülü, Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri'ne okul ve öğrenciler hakkında çeşitli bilgiler verdiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Özel Eğitim Uygulama Merkezinin kayıtlı 126 öğrencisinin bulunduğunu, okul öncesi eğitimden, lise düzeyine kadar 4 kademede eğitim verildiğini, öğrencilere günlük yaşam becerilerini kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
 
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
Kaymakam Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri Alanya Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki tüm öğretmenlerin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” kutlayarak, Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ile birlikte öğretmenlere karanfil dağıttılar. Kaymakam Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, Alanya Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. 
 
Son Güncelleme: 25.11.2014 02:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81