'Engelsiz Trafik Projesi'

Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ile ortaklaşa olarak “Engelsiz Trafik Projesi'ni hazırladı.

'Engelsiz Trafik Projesi'

Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ile ortaklaşa olarak “Engelsiz Trafik Projesi'ni hazırladı.

04 Aralık 2014 Perşembe 01:21
'Engelsiz Trafik Projesi'
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, toplumda farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinliklerin altına imza atan Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ile ortaklaşa, “Engelsiz Trafik Projesi” hazırladı.Özellikle yaya geçitleri ve kaldırım üzerine park eden sürücülerin dikkatini çekmek için hazırlanan projenin duyurusu için 10 bin broşür basıldı. Yanlış yere park eden araçların camına ve şehrin dikkat uyandıracak noktalarına konulacak broşürlerle, toplumda farkındalık oluşturulması amaçlanmakta.Engelsiz Sanat Atölyesi ve Sosyal Hizmetler Proje Koordinasyon Birimi’nin açılış programının ardından Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Engelsiz Trafik Projesi”yle ilgili basına bilgi verdi. Emniyet Müdürü Saka, “Farkındalık Projesi için 10 bin adet broşür bastırdık. Araçlara ve Alanya’nın değişik noktalarına dağıtarak farkındalık oluşturacağız. Amacımız Engelsiz Kent Alanya’yı daha da engelsiz hale getirmektir.” dedi. Kampanyaya vesile olanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu kampanyaya vesile olanlara teşekkür ederim. Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ile ortaklaşa başlattığımız bu kampanyada Belediye olarak görevimiz kampanyanın önünü açmaktır. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bugün ben 100 km’lik bir yolu koşamıyorsam ben de engeliyim. Sizler de bizler gibi, Emniyet Müdürlüğümüz gibi çalışarak projenin hep birlikte yaygınlaşmasını sağlamayız" dedi.
 
Son Güncelleme: 04.12.2014 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81