'En kötü sezona hazır olun'

Kanal A Televizyonu'nda yayınlanan +Haber Turizm Programı'na katılan ALTİD Başkanı Burhan Sili çarpıcı açıklamalar yaptı.

'En kötü sezona hazır olun'

Kanal A Televizyonu'nda yayınlanan +Haber Turizm Programı'na katılan ALTİD Başkanı Burhan Sili çarpıcı açıklamalar yaptı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 03:38
'En kötü sezona hazır olun'
ALTİD'in sosyal projelerdeki yerinin konuşulduğu programda "Büfelerin kontrolü ALTİD'e verilmese de güvenliğini sağlarız" dedi. Sili, 2015 turizm sezonuyla ilgili olarak ise "1991'de Körfez savaşını, 2005'te kuş gribini atlattık. Ancak şu anki tablo devam ederse tarihin en kötü sezonuyla karşı karşıyayız" dedi.

Pazartesi günleri ekrana gelen, Burak Gül'ün hazırlayıp sunduğu +Haber Turizm Programı'nın bu haftaki konuğu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, ALTİD'in BAKA  ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal projeleri anlattı. Sili, "Engelsiz Kent, projesi çok önemli ve elimizden gelen desteği veriyoruz" ifadelerini kullandı. Can kurtaran kurslarının da devam ettiğinin altını çizen Sili, "Sahil büfeleri ALTİD kontrolüne verilse de verilmese de biz güvenlik konusunda aynı hassasiyeti gösterip, sahilleri güvenli hale getireceğiz" şeklinde konuştu.  Son günlerde gündeme gelen 2015 sezonu için çizilen karamsar tabloyu da değerlendiren Sili, Ruble'nin düşüşünün çok büyük bir sıkıntı olduğunun altını çizerek, "1991'de Körfez savaşını, 2005'te kuş gribini atlattık. Ancak şu anki tablo devam ederse tarihin en kötü sezonuyla karşı karşıyayız" dedi. 
 

Son Güncelleme: 17.12.2014 03:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81