'Dünya Alanya'yı izledi'

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Alanya'dan başlaması ve birçok televizyon kanalından Alanya'nın tanıtımının yapılmasından dolayı bölge esnafı da oldukça memnun kaldı. Esnaf, "Bu tip organizasyonlar Alanya'nın isminin tüm dünyada tanınması açısından önemli. Önümüzdeki yıllarda da bisikletin yanı sıra farklı spor dalları ile de Alanya tanıtılmalı" dedi.

'Dünya Alanya'yı izledi'

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Alanya'dan başlaması ve birçok televizyon kanalından Alanya'nın tanıtımının yapılmasından dolayı bölge esnafı da oldukça memnun kaldı. Esnaf, "Bu tip organizasyonlar Alanya'nın isminin tüm dünyada tanınması açısından önemli. Önümüzdeki yıllarda da bisikletin yanı sıra farklı spor dalları ile de Alanya tanıtılmalı" dedi.

29 Nisan 2014 Salı 18:53
'Dünya Alanya'yı izledi'
Alanya'dan start alan 50'ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Alanya tanıtımına katkı sağlaması, TRT ve Eurosport gibi kanallarda gün boyunca Alanya'nın görüntülerinin verilmesi ilçe tanıtımına oldukça yarar sağlarken bu organizasyondan bölge esnafı da son derece memnun kaldı. Esnaf, böyle bir organizasyonun Alanya'nın tanıtımı açısından son derece etkili olduğunu belirtirken önümüzde ki yıllarda bu tip organizasyonların daha fazla Alanya'ya getirilip bölge güzelliklerini tüm dünyaya gösterilmesinin öneminden bahsetti. Alanya'da başlayan 50. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu ile ilgili esnafın düşüncesi şöyle;
 
Aydın Aksoy (Taksici)
Alanya'nın tanıtımı açısından oldukça güzel bir organizasyondu. Geçtiğimiz yıllarda bu organizasyonda ulaşım sorunu oluyordu ancak bu yıl bu sorunun %80 ortadan kalktığını gördük. Buda bizler için önemli bir gelişme. Alanya için bu tür organizasyonlar arttırılarak yapılmalı. Çünkü bu tip reklamların yapılması bazen parayla bile olmuyor.
 
Deniz Kaya (Selavi Tur)
Böyle bir organizasyonun Alanya'da düzenlenmesi çok önemli. Gerek Türkiye gerekse dünyanın birçok kanalından canlı olarak yayın yapıldı ve Alanya'nın görsel tanıtımı yapıldı. 2 Helikopter havadan çekim yaparak Alanya'nın doğal güzelliklerini tüm Alanya'ya gösterdiler. Biz turizmciler bu tip organizasyonların önümüzde ki yıllarda da artarak yapılmasını istiyoruz. Bu organizasyonun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.
 
Halil Tokgöz (Fam Tur)
Böyle bir organizasyonun Alanya'dan başlaması tanıtım açısından çok önemliydi. Çünkü Alanya'nın tanıtılması için en güzel reklam bu tip organizasyonlardır. Buraya gelen bisikletçiler gün boyunca buradan alışveriş yapıp bölge ekonomisine katkı sağladılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
 
Halil Kaplan (Tekstilci)
Bu tip organizasyonların Alanya'nın tanıtımına katkısı tartışılmaz. Ancak ben bu yıl organizasyona katılımın geçen yıla oranla daha az olduğunu gördüm. Bu yüzden de biz bölge esnafı olarak bu organizasyondan çok bir fayda göremedik. Önümüzde ki yıllarda daha kapsamlı ve katılımı yoğun olan organizasyonlar yapılırsa Alanya esnafı olarak bizde ekonomik açıdan oldukça rahatlarız. Umarım yetkililer bu tip organizasyonları gerçekleştirir.
 
Mehmet Odun (Barmen)
Böyle uluslararası organizasyonların Alanya’mıza gelmesi oldukça önemli. Çünkü dün birçok ülkeden sporcunun yanı sıra o ülke vatandaşları da Televizyonlardan sporcuları takip etti. Buda demek oluyor ki Alanya'nın tüm Avrupa izledi. Doğal güzelliklerimizi ve gezilip görülecek yerleri onlarda gördü. Bu turistleri Alanya'ya çekmek açısından son derece önemli bir gelişmedir. Umarım bu tip organizasyonlarda önümüzde ki yıllarda da tekrarlanır.
 
Hasan Bozkurt (Gümüşçü)
Alanya markasının tanıtımı için çok güzel bir organizasyon oldu. Tabi ki önümüzde ki yıllarda daha fazla takımla yapılması gereken bir organizasyon diye düşünüyorum. 1 tane Türk takımımız vardı. Bunun yanına farklı takımlarımızda yarışabilir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 
- Mert KULAÇ
 
Son Güncelleme: 29.04.2014 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81