'Değişim Yücel'le başladı'

Kısa süre önce yapılan olağanüstü kongrede CHP Alanya İlçe Başkanı seçilen Şengül Yeşildal, ekibiyle birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

'Değişim Yücel'le başladı'

Kısa süre önce yapılan olağanüstü kongrede CHP Alanya İlçe Başkanı seçilen Şengül Yeşildal, ekibiyle birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

07 Ocak 2015 Çarşamba 01:24
'Değişim Yücel'le başladı'
Geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı seçilen görevine Şengül Yeşildal ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Yeşildal, ziyarette birlik beraberlik mesajı verdi. Mütevazi kişiliği ve vatandaş odaklı hizmetlerinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i kutlayan CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, “Alanya’ya hizmet konusunda koordineli çalışmaktan gurur duyacağız” dedi.
"DEĞİŞİM SİZİNLE BAŞLADI"
Yeşildal, “Büyükşehir Belediyesi’nde bulunan meclis üyelerimiz dahil teşkilatımızla birlikte her zaman sizin destekçiniz olacağız. Siyasi parti ayrımı gözetmeden Alanya’nın sorunlarının çözümü noktasında da desteğimiz sizinle olacak. Alanya’da değişim sizinle başladı. Akabinde biz de kongremizi gerçekleştirdik; biz de bir değişim yaşadık. Parti olarak bundan sonra ki hedefimiz yerel yönetimin yanında yer alarak kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle Alanya’nın sorunlarının çözüm noktasında güç birliği oluşturmak” dedi. 
"HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM"
Yeni yönetimi tebrik eden Yücel, partiler üstü bir yaklaşımla tüm teşkilatlarla işbirliğine açık olduklarını dile getirdi. Başkan Yücel, “Ben herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım. Tüm siyasi partilerin görüş ve ideolojilerine saygı duyuyorum. Her zaman sizinle işbirliği yapmaya hazırız. Proje ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Şahsınızı ve yönetiminizi tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” şeklinde konuştu. Yeşildal ve ekibi daha sonra Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir’i de ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Son Güncelleme: 08.01.2015 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81