'Davutoğlu bu görevi hak etti'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanı olarak aday gösterilen Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı hizmetlerden dolayı bu görevi hak ettiğini kaydetti.

'Davutoğlu bu görevi hak etti'

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanı olarak aday gösterilen Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı hizmetlerden dolayı bu görevi hak ettiğini kaydetti.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 03:10
'Davutoğlu bu görevi hak etti'
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan olarak aday gösterilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Berberoğlu, “Ülkemizi her anlamda çağ atlatan, hükümetimizde ve Ak Parti kadrolarında bölgemizin 3 evladının olması bizim için ayrı bir övünç ve gurur kaynağı olmuştur. Alanya'daki vatandaşlarımızın 10 Ağustos'ta genel başkanımıza yüzde 46 destek vererek 12'nci Cumhurbaşkanı seçilmesine büyük katkı sağlayarak vefalarındaki haklılıkları göstermeleri bir kez daha ortaya çıkmıştır. Geçmişte Alanya'dan milletvekili çıkarmak bile zordu. 27 Ağustos'ta yapılacak Ak Parti Olağan Üstü Kongresi ile birlikte delegelerimizin tahminim tamamının oyunu alarak bu kutlu göreve aday gösterilen Davutoğlu önce genel başkanlığa ve ardından 12'nci Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın görevlendirilmesiyle birlikte yeni hükümeti kurup başbakanımız olacaktır. Ayrışma ve fitne bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır. Diğer partiler kongrelerini kriz çözmek için yaparken biz kongrelerimizin her birinde güçlenerek ve büyüyerek çıkmışızdır. Milletimizi kucaklayan Ak Parti’nin yeni Genel Başkanı ve yeni Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte 12 yıldır devam eden değişim, gelişim ve dönüş süreci artarak devam edecektir. Alanya ve bölgemizin ilk defa hükümette bu kadar güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlayan AB Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'a Genel Başkan ve Başbakan Adayımız Ahmet Davutoğlu'na buna vesile olan bu davanın ve siyasi hareketin lideri olan, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ederiz" dedi. Berberoğlu ayrıca boşalan Dışişleri Bakanlığı koltuğuna en yakın isimler arasında gösterilen AB Bakanı Çavuşoğlu'na bu görev verildiği takdirde en iyi şekilde yerine getireceğine inandıklarını söyledi.
 

Son Güncelleme: 24.08.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81