'Böyle giderse esnaf tefecilerin eline düşer'

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından esnafların durumunun daha kötüye gittiğini söyledi.

'Böyle giderse esnaf tefecilerin eline düşer'

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından esnafların durumunun daha kötüye gittiğini söyledi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 02:47
'Böyle giderse esnaf  tefecilerin eline düşer'
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından esnafların durumunun daha kötüye gittiğini söyledi. Demir, "Yaşanan bu darbe girişiminin ardından daha esnaflarımız için hayat normale dönmedi. Bazı çalışmalar yapıldığını duyuyoruz. İnşallah Ağustos ayı içerisinde normale döneceğini söylüyorlar. Fakat esnafımızı baya bir etkiledi. Zaten turizm ne zaman düzeliyor gibi olsa bu tip olaylar yaşanıyor. Bu da hep esnaflarımıza yansıyor" dedi.

'DEVLET MEMURU MAAŞINI ALIR, OLAN ESNAFA OLUR'
Açıklamasına devam eden Demir şunları söyledi: "Devlet memuru maaşını alır ama esnaf bir kaç gün iş yapamadığı zaman,  hele şu kısa dönemde tam turizmin ortasındayken  boş olarak geçerse kışın esnaf ne yapacak? Zaten esnaflarımız kredilerle ayakta zor duruyor. Bütün kooperatiflerin kredi kapasitesi ful. Böyle giderse korkarım da esnaf tefecilerin eline düşer. Böyle durumlar var. Ne olacağını bizde bilmiyoruz. İnşallah en yakın zamanda turizmde olağan üstü bir durum olur ve turistler gelir ve esnaflarımız rahatlar.  Buda biraz zor görünüyor. Tek temennimiz iyi haberlerin gelmesi."

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 30.07.2016 02:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81