'Antalya ile kalitede rekabet edilemez!'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret eden TUI CEO’su Sebastian Ebel, “Antalya turistler için ürün kalitesi noktasında dünya da rekabet edilemez. Antalya bizim için vazgeçilmez” dedi.

'Antalya ile kalitede rekabet edilemez!'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret eden TUI CEO’su Sebastian Ebel, “Antalya turistler için ürün kalitesi noktasında dünya da rekabet edilemez. Antalya bizim için vazgeçilmez” dedi.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:16
'Antalya ile kalitede  rekabet edilemez!'
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret eden  TUI CEO’su Sebastian Ebel, “Antalya turistler için ürün kalitesi noktasında dünya da rekabet edilemez. Antalya bizim için vazgeçilmez” dedi.

Almanya’nın en büyük tur operatörlerinden TUI CEO’su Sebastian Ebel Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Ziyarete, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Turizmci Ahmet Barut, TUI Türkiye Genel Müdürü Koray Çavdır da eşlik etti. Ebel, Antalya güvenli olduğunu göstermek için kente geldiğini belirterek, “Antalya’nın turizm noktasında en ufak bir sorun yaşanmaması müşterilerimiz için çok büyük bir avantaj” dedi.

ANTALYA EN ÖNEMLİ TURİZM DESTİNASYONU
Antalya’nın turizm potansiyeline yaptıkları çalışmalar katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Antalya’nın çok daha iyi bir destinasyon olması için çok önemli projelere sahibiz. Kurvaziyer liman, Boğaçayı, Tünektepe, Konyaaltı Sahil Projesi şehrimizin değerine değer katacak. Bunlar bittiğinde Antalya’nın dünyadaki en önemli turizm destinasyonu olacak. Sayın Ebel’in ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

ANTALYA BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ
TUI CEO’su Sebastian Ebel, özellikle Antalya’nın kendi müşterileri için çok iyi bir seçenek olduğunu altını çizerek, bütün dünyaya göstermek için Antalya’da olduğunu ifade etti. Ebel, “Antalya turistler için ürün kalitesi noktasında dünya da rekabet edilemez. Bu ürün kalitesi ile Antalya’nın turizm sektöründe vazgeçilmezlerden biri. Son süreçte Antalya’nın turizm noktasında en ufak bir sorun yaşanmaması müşterilerimiz için çok büyük bir avantaj. Antalya bizim için vazgeçilmez.  Turizm payında yüzde 20 müşteri portfolyosu içerisinde Türkiye yer alıyor. Antalya için her türlü desteği vereceğiz” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Türel, TUI Ceo’su EBEL’e Antlaya’nın geleneksel tatlarından reçel hediye etti.   
Son Güncelleme: 20.07.2016 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81