'Amacımız kesintisiz enerji'

CLK Akdeniz Elektrik Alanya Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, kaliteli ve kesintisiz bir enerji için 9 farklı noktada yeni yatırımların başladığını söyledi.

'Amacımız kesintisiz enerji'

CLK Akdeniz Elektrik Alanya Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, kaliteli ve kesintisiz bir enerji için 9 farklı noktada yeni yatırımların başladığını söyledi.

25 Ekim 2014 Cumartesi 01:59
'Amacımız kesintisiz enerji'
Alanya'da yaşanan elektrik kesintilerinin minimum seviyeye indirilmesi için Alanya'nın 9 farklı noktasında CLK Akdeniz Elektrik tarafından yatırım çalışmalarının yapılmaya başlandığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan CLK Akdeniz Elektrik Alanya Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, "Göreve geldiğimiz günden beri Alanya halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Akboğa, "Yapılacak olan bu çalışmalarla birlikte çalışmalara hız veriyoruz. Alanya genelinde 9 farklı noktada yatırım çalışmalarına başladık. Cikcilli, Hacımemetli, Kestel, Konaklı, Mahmutlar, Okurcalar, Tepe ve Türkler Mahallerinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 
 
NAKİL HATLARI YER ALTINA ALINIYOR
Yapılmaya başlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Akboğa, " Cikcilli Mahallesi'nde yol ortasında kalmış bir trafo binamız var. Bu trafonun kaldırılması için çalışmalar başlattık. Hacımemetli'de vatandaşların talepleri üzerine enerji olmayan bölgelere küçük tesisler yapıyoruz. Kestel ve Mahmutlar Mahallesi'nden gelen Alanya M2 indirici trafo merkezine gelen enerji nakil hattının yeraltına alınan kısmında çalışmalar bitti" dedi. 
 
'KAMULAŞMA SÜRECİNİN BİTMESİNİ BEKLİYORUZ'
Havai hatların tamamlanması için kamulaştırma sürecinin bitmesinin beklendiğini söyleyen Akboğa, "Kamulaştırma biter bitmez havai hatlarda yapılacak. Konaklı oteller bölgesi yeraltına alma çalışması yapıldı. D-400 Karayolu'nda yapılacak çalışmalar için karayollarından alınan izin sonrasında kabloların geçeceği beton kanallar hazırlandı montajı kısa sürede içerisinde yapılacak. Yapılaşmanın arttığı bölgelerde ek tesis işleri başladı.  Mahmutlar TEİAŞ trafo merkezinden çıkan fiderler için yapılan dağıtım merkezi tamamlanmak üzere. Okurcalar Alara TEİAŞ trafo merkezi ile Okurcalar Dağıtım merkezi irtibatlandırma işi kapsamında 8 adet çıkış fiderleri enerji nakil hatlarının yapımı devam ediyor" dedi. 
 
'YAŞANABİLECEK SIKINTILARI KONTROL ALTINA ALACAĞIZ'
Yapılan tüm çalışmalar bölge halkına kaliteli ve sürekli enerji verilmesi için yapılan çalışmalardır diyen Akboğa, "Göreve geldiğimiz günden bu yana enerji kesintilerini minimum seviyeye indirdik. Yaptığımız bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgeye sürekli enerji verilmesi konusunda eksiklerimiz biraz daha azalacak. Kış döneminde yapacağımız yatırımlarla yaşanabilecek aksilikleri kontrol altına almayı planlıyoruz" dedi.
 
MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLECEK
Akboğa, arıza bakım onarım çalışmaları için Alanya'nın 3 bölgeye ayrıldığını söyledi. Akboğa, "Batı, Doğu ve Merkez olmak üzere. Haftaya Salı günüde bu bölgelerimizle ilgili toplantı yapacağız. Mahallelerin temsilcileri olan muhtarlarımızla da toplantı yapıp eksik aksaklıklarımız neler ise hep beraber bununla ilgili yapılacak çalışmalar planlamayı düşünüyoruz. Bu toplantıda Alanya merkezdeki mahalle temsilcilerimizle görüşeceğiz. Sıkıntıları var ise bizzat bize de bildirebilecekler. Mahalle temsilcileri olan muhtarlarda bildirerek gerekli çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Bu program dahilinde o mahalledeki tüm sorunları çözmeye çalışacağız. Bunun içinde 2 adet bakım ekibi oluşturduk. Sürekli aydınlatmalarla ilgili çalışmalar yapacak. Bu çalışmaları yapmak için tabi ki zaman zaman kesintiler yaşanabilir. Bu konuda da tüketicilerimizden destek ve anlayış bekliyoruz" dedi. 
 
Son Güncelleme: 25.10.2014 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81