'Alanya'ya vizyon katacak'

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yahya Kemal Kablama yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin 2015 Şubat ayı sonunda biteceğinin müjdesini verdi.

'Alanya'ya vizyon katacak'

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yahya Kemal Kablama yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin 2015 Şubat ayı sonunda biteceğinin müjdesini verdi.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 00:13
'Alanya'ya vizyon katacak'
Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yahya Kemal Kaplama yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve yılın ilk 6 ayında yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Kablama, “Yeni binamız 7 bin 197 metrekarelik bir arsa üzerinde ve 7 bin 300 metre kare kapalı alanı mevcut. Hastanemizin İhale tarihi 09 Nisan 2013 ve ihale bedeli ise 7 milyon 718 bin TL'ye mal olacak. İnşallah inşaatımız 24 Şubat 2015 tarihinde bitmiş olacak. Yeni hastanemiz Alanya'ya çok şey katacak. Bilindiği üzere bir atasözü var. Dünyada mekan ahrette iman. O yüzden Türkiye'nin yeni vizyonuna, yükselen değer olarak katkıda bulunacak” dedi. Alanya’nın bütün dünya ülkelerinin insanlarının geldiği bir turizm kenti olduğunu vurgulayan Kablama, “O yüzden yeni binamız bizim vizyonumuz” dedi. 
‘ÇEKİLEN DİŞ SAYISI AZALDI’
Kablama, yeni binada hizmet kalitesi ile birlikte personel sayısının da artacağını ifade ederek ihtiyaç listelerini bildirdiklerini aktardı. Geçen yılın ilk 6 ayı ile bu yılın ilk 6 ayında gelen hasta sayısı ile ilgili de konuştu Kablama, hizmetlerinden dolayı ekibine teşekkür etti. Kaplama, “Geçen yılın ilk 6 ayında protokol sayımız 57 bin iken bu yıl sayı çok fazla değişmedi 61 bin 298 oldu. Ayda biz demek ki 10 binden fazla hastayı bu sene protokol vermiş ve muayene etmişiz. Çekilen diş sayısı geçen sene ilk 6 ay 9 bin 182 iken bu senenin ilk 6 ayında bu rakam 8 bin 240'a düşmüş. Çekilen diş sayısı düşmüşse tedavi edilen diş sayısı artmıştır. Bu bizim için güzel bir azalmadır. Yapılan dolgu sayısına geçen yıl 13 bin 690’mış, bu sene ise 16 bin 20 dolgu yapmışız. Dolguda bir hayli artış var. En önemlisi de sevk edilen hasta sayımız geçen sene 78 iken bu sene 0. Çünkü hastalarımızı artık sevk etmek yerine burada uzman hekimlerimiz tarafından genel müdahalemizi yapıyoruz. Bu çok güzel bir durum” dedi. 
 
Son Güncelleme: 23.07.2014 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81