'Alanya'nın hizmetindeyiz'

Yıllardır Alanya'da görev yapan ve Mahmutlar'dan evli olan Ak Parti 6. sıra adayı İbrahim Aydın ve Demirtaşlı Yörük Ali'nin torunu 5. sıra adayı Sena Nur Çelik dün Alanya'ya geldi. Alanya'da dağda ki çobanından, denizdeki balıkçısına kadar herkesin kendisini tanıdığını söyleyen Aydın, "Alanya'nın hizmetindeyiz" dedi.

'Alanya'nın hizmetindeyiz'

Yıllardır Alanya'da görev yapan ve Mahmutlar'dan evli olan Ak Parti 6. sıra adayı İbrahim Aydın ve Demirtaşlı Yörük Ali'nin torunu 5. sıra adayı Sena Nur Çelik dün Alanya'ya geldi. Alanya'da dağda ki çobanından, denizdeki balıkçısına kadar herkesin kendisini tanıdığını söyleyen Aydın, "Alanya'nın hizmetindeyiz" dedi.

09 Nisan 2015 Perşembe 22:46
'Alanya'nın hizmetindeyiz'
ALANYA ADAYLARI GELDİ
Ak Parti'nin Antalya Milletvekili Aday Listesi’nde 5. ve 6. sırayı alan Avukat Sena Nur Çelik ile eski İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın dün Alanya’ya gelerek AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptılar.
"YÖRÜK ALİ'NİN TORUNUYUM"
Sena Nur Çelik Demirtaşlı Yörük Ali'nin torunu olduğunu belirterek, “Benim bütün sülalem Demirtaş'ta yaşıyor. Eğitimim ve iş hayatım nedeniyle Alanya'da yaşayamıyorsam da İngiltere'de okulda 'Nerelisin?' diye sorduklarında hep 'Alanyalıyım' diyordum. Ben Alanyalı bir babanın kızıyım. Bundan sonra 24 saatimi Alanya için harcayacağım. Alanya'ya hizmet için çaba sarf edeceğim. Hedefimiz Antalya'da 8 milletvekili çıkarmak” dedi. 
AYDIN'DAN HABER ALANYA'YA ZİYARET
Toplantının ardından Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret eden İbrahim Aydın, özel açıklamalarda bulundu. İbrahim Aydın, eşi Emine İdrisoğlu Aydın’ın Alanyalı olduğunu, kendisinin Alanya'da uzun yıllar görev yaptığını, bu nedenle Alanya'nın hayatında çok özel bir yeri olduğunu kaydetti. 
"ALANYA'NIN DAĞINI TAŞINI BİLİRİM"
"Alanya'da dağda ki çobanından denizdeki balıkçısına kadar herkes beni bilir, bende onları bilirim" diyen Aydın şöyle konuştu; "Alanyalı hemşehrilerim şunu iyi bilsinler kendimi Alanya'ya ve bölgemize hizmet etmeye adadım. Diğer partiden aday adayı olan tüm arkadaşlardan çok daha iyi Alanyayı bilirim. Eski adıyla köy ve beldeleri adamı adım taramış biri olarak iddia ediyorum, hiç biri benden iyi karış karış Alanyayı bilemez. Alanya'nın hem 5'inci sıradan, hem de 6'ıncı sıradan olmak üzere 2 adayı var. Vatandaşlarımızın bunu iyi bilmelerini istiyorum."
ALANYA ÇOK ŞANSLI
Başbakan Davutoğlu'nun her fırsatta, "Ben ne kadar Ermenekli isem o kadarda Alanyalıyım" dediğine dikkat çeken İbrahim Aydın, birinci sıra adayı olan Lütfi Elvan'ın Alanya'da evi olduğunu ve Ulaştırma Bakanı olarak bölgeye büyük hizmetler yapacağını vurguladı. 
8 MİLLETVEKİLİ GARANTİ
Antalya bölgesinde Ak Parti'nin 8 milletvekili çıkartacak güçte olduğunu ifade eden Aydın, "Allah'ın izni ve seçmenlerimizin oyları ile Antalya bölgesinde 8 milletvekili çıkartacağız. İbrahim kardeşiniz olarak diğer partilerde üst sıralarda olan tüm adaylardan daha çok oy alacağım. Manavgat'ta da benden daha fazla oy alacak bir Allah'ın kulu yok. Alanya'da da, Manavgat'ta da Ak Parti birinci parti olacaktır." şeklinde konuştu.
STK'LARLA BİRLİK OLACAĞIZ
Başta turizm olmak üzere, esnafın, tarım ve inşaat sektörünün sorunlarını vakıf olduğunu belirten Aydın, "Önceliğimiz her zaman sivil toplum örgütleri olacaktır. Sorunların çözümünde ortak kararlar alarak bunları uygulamaya koyacağız. Bildiğiniz gibi aday belirleme sürecinde STK'ların önerileri dikkate alınarak listeler oluşturuldu. sorunları ortak akılla çözeceğiz" dedi. 
 
Son Güncelleme: 09.04.2015 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81