'Alanya için omuz omuza çalışacağız'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin yönetimiyle birlikte görevlerine geçtiğimiz günlerde atanan SP İlçe Başkanı Arif Gülşen ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

'Alanya için omuz omuza çalışacağız'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin yönetimiyle birlikte görevlerine geçtiğimiz günlerde atanan SP İlçe Başkanı Arif Gülşen ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23 Eylül 2016 Cuma 05:03
'Alanya için omuz  omuza çalışacağız'
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin yönetimiyle birlikte görevlerine geçtiğimiz günlerde atanan SP İlçe Başkanı Arif Gülşen ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şahin ziyaretlerde tüm siyasi partilerle birlikte Alanya ile ilgili konularda birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şahin Başkanlığı'nda Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilat'larını ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Saadet Partisi ile de diğer partilerle olduğu gibi istişare halindeydik. Alanya"nın genel sorunlarıyla ilgili diğer siyasi partilerle olduğu gibi istişare halindeyiz. İnşallah Sayın Arif Gülşen Başkan ile de aynı istişare, birlik beraberliği sergilemek istiyoruz. Saadet Partisi'nin kurucusu Necmettin Erbakan'ı yad etmeden geçemeyeceğim. Çünkü kendisinin ülkemize sayısız hizmetleri var. Şuanda değerini daha çok anlıyoruz. Kendisini rahmetle yad ediyoruz" şeklinde konuştu.
'ŞAHİN HER ZAMAN GURUR VERDİ'
Gülşen de, "Şahin yaptığı çalışmalardan dolayı bize her zaman gurur vermiştir. Kendisini takip ediyoruz ve istişare yapıyoruz. Ekibiyle bugün bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Geçmişte Alaiye sohbetlerini başlatmıştık. İnşallah bu sohbet devam edecek. Tüm siyasi partiler, odalar, dernekler hepsini teker teker buraya davet ettik. Hiç ayrım gözetmeksizin bu şekilde devam edilecek. Bizim siyaset anlayışımız Türkiye ile sınırlı değil. Biz hak ve batıl üzerine siyaset yaptığımız için rahmetli Erbakan hocam bize aynen şunu söylerdi: ey milli görüşçüler siz New York'ta uyuşturucudan ölenden de Moskova'da alkolden ölenden de sorumlusunuz." Bu anlayışımızı Şahin ile defalarca konuştuk. Kendisi biliyor, bize yardımcı oluyor. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
'MHP İLE OMUZ OMUZA YENİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra MHP İlçe Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde atanan Mustafa Türkdoğan'a da İlçe Teşkilatında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan ALTSO Başkanı Şahin, "Türkdoğan geçtiğimiz haftalarda yönetimi devralmıştı. Türkdoğan arkadaşım olmasının tanında başarılı şekilde ülkü ocağı başkanlığı da yapmıştı. Kendisi Alanya'ya yapılacaklar konusunda duygu ve düşüncelerini bizimle her zaman paylaştı. MHP ile de diğer partilerle olduğu gibi hep uyumlu çalışma içerisindeydik. Türkdoğan bu uyumu daha da arttırarak yeni projeleri omuz omuza gerçekleştirerek devam ettireceğiz. Rahmetli Alparslan Türkeş'i de yâd etmeden geçemeyeceğim. Çünkü kendisi partinin kurucusu. Kendisi başbakan yardımcılığı dâhil birçok görevde yer aldı. Kendisinin çok üst seviyede ülkemize hizmetleri var. MHP de hala bunu sürdürmeye devam ediyor. En son FETÖ'nün darbe Girişiminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hükümete, devlete ilk destek verenlerden biri. Ben tekrar Türkdoğan ve yönetimine hayırlı olsun diyorum, Allah utandırmasın. İnşallah birlik beraberlik çerçevesinde Alanya’ya hep birlikte hizmet etmek istiyoruz “dedi
'ALTSO İLE ÇALIŞMALAR SÜRECEK'
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan da, "Şahin'le yıllara dayanan bir dostluğumuz, abi kardeş ilişkimiz var. Ülke ve Alanya menfaatleri doğrultusunda ALTSO'nun üstlendiği misyona göre, bizler de MHP olarak üzerimize ne düşüyorsa her zaman yanınızdayız, beraberiz. Şahin az önce ifade etti. Ülkemiz yakın zamanda 15 Temmuz darbe girişimiyle sıkıntılı bir süreç yaşadı. Bu süreçte milliyetçi, ülkücü hareketin lideri Bahçeli’nin tutumu, tavrı, duruşuyla tüm ülkücü camia devletinin ve hükümetinin yanında yer aldı. Bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde uzlaşma kültürü adına diğer siyasi partilerle, STK'lar ve özelikle ALTSO ile olan işbirliği ve çalışmalarımız devam edecek. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.09.2016 05:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81