'Alanya emin ellerde'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Yücel’i tebrik eden Öztürk, “Alanya emin ellerde” dedi.

'Alanya emin ellerde'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Yücel’i tebrik eden Öztürk, “Alanya emin ellerde” dedi.

19 Ağustos 2014 Salı 13:47
'Alanya emin ellerde'
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, MHP İlçe Yönetimi ve Birim Amirleri Öztürk’ü kapıda karşıladılar. MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ile Başkan Yücel, beraberindeki heyet ile birlikte makam odasında bir süre sohbet etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, “Antalya’yı yöneticilerinden dolayı çok seviyoruz. Sizi bu makamda görmekten dolayı çok memnunuz, çok mutluyuz. Bu makama gelmenizde gayreti olan tüm arkadaşlarınıza müteşekkiriz. Çok başarılı olacağınıza inancımız tam. Fevkalade güzel bir çalışmayla sonuç aldık. İnşallah milletimiz için de hayırlara vesile olur. Biz Alanya emin ellerde diyoruz. İnşallah böyle de devam edecek. Başkanlığınızın milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 
‘DÜNÜ VE BUGÜNÜNÜ YALANLIYOR’
Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Öztürk, “Cumhurbaşkanı seçilen kişi kendisi cevap verdi. Hala yüzde 50'nin cumhurbaşkanı olduğunu kendi konuşmalarıyla ifade ediyor. Konuşmalarına baktığımız zaman dünü ve bugününü yalanlıyor. Bugünü yarınını yalanlıyor. Gördüğümüz endişelerimiz şu Başbakanlık makamındayken kullandığı ağzı bir tarafa bırakmak gibi bir düşüncesi yok. Oradaki çatışma ve ayrımcı kimliği kullanıyor. Seçildikten sonra hala muhalefetteki milletvekillerine ifade şekline baktığımız vakit bizim endişelerimiz devam ediyor” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 19.08.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81