'Ak Parti Alanya'da iş başına gelecek!'

Alanya İlçe Teşkilatı'nın Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, "Ak Parti'de siyaset yapmak ayrıcalıktır.

'Ak Parti Alanya'da iş başına gelecek!'

Alanya İlçe Teşkilatı'nın Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, "Ak Parti'de siyaset yapmak ayrıcalıktır.

25 Eylül 2016 Pazar 22:36
'Ak Parti Alanya'da  iş başına gelecek!'
Alanya İlçe Teşkilatı'nın Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, "Ak Parti'de siyaset yapmak ayrıcalıktır. İnşallah Antalya'da olduğu gibi Alanya'da da vatandaşlarımız 2019 Yerel Seçimleri'nde Ak Parti'yi iş başına getirecek ve Alanya Ak Parti farkını görecek" dedi.
 
Ak Parti’de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Ataş, Alanya’da partilileriyle biraraya geldi. Alanya Kültür Merkezi'nde Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu yaptı. Berberoğlu konuşmasında, "Bir taraftan; bölgemize yapılan hizmetlerle ilkleri yaşatan, Alanya projelerinin takipçileri, diğer taraftan Ülkemizin karşı karşıya kaldığı tehlikeyi tüm dünyaya anlatmak için gece gündüz demeden çalışan milletvekilimiz Sena Nur Çelik ve Antalya'nın takım kaptanı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun sizlere selamları var" dedi.
 'ALANYA BENİM İKİNCİ EVİM'
Başkan Berberoğlu'nun ardından konuşan Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da, "Ben her ne kadar Manavgatlı olsam da Alanya'da uzun süre görev yaptım. Alanya'nın bir evladı, bir vekiliyim. Doğduğum yer Manavgat olsa da doyduğum yer Alanya oldu. Bu yüzden Alanya'nın önemi bende büyüktür. Bugün de Genel Başkan Yardımcımızla beraber geldik Alanya'mıza ne katabiliriz, ne kattık bunları anlatmak varsa eksikleri gidermek istedik. Katılan herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
 'CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA SIRA DAĞLAR GİBİ DURACAĞIZ'
Son olarak konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, partililere 14 yıllık Ak Parti iktidarında yapılanlardan kısa kısa bahsederek sözlerine başladı. Her türlü terör örgütlerinden bu ülke temizlenmeden bize uyku yoktur” diyen Ataş “İnanıyorum ki bütün terör örgütlerin kökleri bu ülkeden kazınıp atılacak. Biz yerimizde sağlam duracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızn arkasında sıra dağlar gibi duracağız şahsi hesapları bir kenara bırakarak.  Bir birimizle didişmeden bu ülkenin milletin geleceği çin omuz omuza mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Siz burada sağlam durursanız Ankara daha sağlam durur. Herkes bulunduğu yerde dimdik ayakta durmaya mecburdur" dedi.
'ALANYA'DA VATANDAŞLAR FARKI YAŞIYOR'
Ak Parti'de siyaset yapmak ayrıcalıktır" diyen Ataş, "Bakın Antalya Büyükşehir Belediyesi bizim dönemimizi yaşadı. Bir ara dönem CHP'yi gördü. Antalyalılar bu her iki dönemide çok iyi izlediler ve fark ettiler. Ne oldu da bir dönem sonra yeniden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Ak Parti'yi tercih etmek zorunda kaldılar. Bunları toplumumuz görüyor. İnanıyorum ki Alanya'da da bu farkı vatandaşlarımız yaşadılar, yaşıyorlar ve inşallah önümüzdeki dönemde de Alanya'da Ak Partili bir belediyeyi yeniden iktidara getirme gayretiyle, bu kadroların azimli çalışmalarıyla Alanya'da 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'yi iş başına getirecek diye düşünüyorum." diye konuştu.
 'TOPLUMDA AK PARTİ FETÖ YUVASI İMAJI VERİLMEYE ÇALIŞILIYOR'
Konuşmasına devam eden Ataş şunları söyledi: "Kardeşliğimiz bozmaya çalışacaklar. Aramıza fitne çıkarmaya çalışacaklar. Ak Parti ile bilgili bir sürü dedikodu ve algı oluşturma çalışıyorlar. Ak Parti’nin içerisinde fetöcüler nezaman temizlenecek. Hadi oradan git işine bak sen. Ak Parti kendi içeirisinde yapması gerekenleri yapar kimseden akıl almaya ihtiyacı yok. Darbeden başarı elde edemeyenler şimdi Ak Parti içerisinde Ak Partilileri birbirine düşürme gayreti içerisindeler bu oyunlara gelmeyeceğiz. Ak Parti herzaman kendi içerisinde ki varsa hainleri temizleme kudretine ve aklına sahip bir partidir. Hiç kimsenin aklına da iradesinede ihtiyacımız yok. Yapılması gerekenleri biz kendimiz yaparız. Değiştirilmesi gerekenleri biz değiştiriz. Ama toplumda sanki Ak Parti FETÖ yuvasıymış gibi bir imaj yerleştirilmeye çalışılıyor bir takım hainler tarafından.  Bu oyuna sakın gelmeyin.
 “MÜTTEFİKLER SIRTINI DÖNDÜ TÜRKİYE’NİN TÜRKİYE’DE BAŞKA DOSTU YOK”
14 yıldır yapılan hizmetler ve Türkiye’nin geldiği noktayı hazmedemeyen çevreler bulunduğu coğrafi konum itibariyle stratejik noktada bulunan gelişmiş bir Türkiye istemeyen çevreler ve hainler içerde ve dışarda planlarını sincice sahneye koymak istediler. Tehlike geçti mi? fiili olarak şimdilik geçmiştir. Ancak başka versiyonlarla bu tehlike halen devam etmektedir. Uyanık olmak zorundayız basiretli olmak zorundayız. Ülkemize sahip çıkma duygusunu aklımızdan hiç çıkarmadan sürekli diri tutmak durumundayız. Arkamızdan hainlik yapmak isteyenler varsa bunları temizlemek mecburiyetindeyiz. Birliğimiz beraberliğimiz bozmak isteyenlere karşı birbirimize birbirimize daha çok kenetlenmeye mecbur ve mahkumuz. Onlar bizi çökertmek istedikçe biz birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Millet olma duygusunu daha çok ön planda tutacağız. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinden 10 Ağustos’a kadar olan 27 günlük süreç içerisinde meydanlarda nasıl ki biz birbirimize siyasi görüş farklılıklarını düşünmediysek, ırk, dil, din ayrımını düşünmediysek bundan sonraki süreçtede öncelik vatanımız, milletimiz ve bayrağımız ön planda duygusuyla bizler birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmek ve geleceğe doğru yürümek mecburiyetindeyiz. 15 Temmuz darbe girişimi ve 10 Ağustos süreci arasında bir tane PKK’lı terörist saldırısı oldu mu? Olmadı. Niye olmadı. Hepsi çekildilerde darbe girişimiyle ilgili sonucu beklediler. Ne zaman ki sonuç alamadılar PKK saldırmaya başladı. Bu fotoğrafı görmemiz lazım. Türkiye’yi işgal etme planları gerçleşmeyince DAİŞ Suriye’den Türkiye’ye saldırmaya başladı. Eğer darbe girişimi gerçekleşmiş olasaydı oradaki tüm terörist gruplar Türkiye’yi işgal edeceklerdi plan buydu. Türkiye bir aya yakındır Suriye’de ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine karşı bir mücade veriliyor. Cerablıus ve devamındaki sınır kıyısından Türkiye’yi tehdit eden terör örgütlerinin o bölgeden arındırılması için bir temizlik harekatı yaptı. Burada da Türkiye tek başına kalmıştır. Müttefiklerimiz olan ülkelerin hepsi sırtını bize dönmüştür. Buradan anlıyoruz ki Türkiye’nin Türkiye’den başka dostu yoktur. “- Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 25.09.2016 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81