'14 yıllık yanlıştan döndüler'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 15 Temmuz'da yaşanan darbe sürecine ilişkin konuştu.

'14 yıllık yanlıştan döndüler'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 15 Temmuz'da yaşanan darbe sürecine ilişkin konuştu.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 02:15
'14 yıllık yanlıştan döndüler'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 15 Temmuz'da yaşanan darbe sürecine ilişkin konuştu. Sarıca, "14 yıldır devletin bütün kurumlarını Siyonist işbirlikçiler yoluyla yöneten Siyonizm, başta Güneydoğu'yu bölmek, sonra yumuşak lokma yaptıklarını zannettikleri bu milleti iç savaşa sürüklemek, yine 14 yıldır etrafına yerleştirdikleri adamlarla yönettikleri seçilmiş idarecileri derdest etmek, sonrada bu vatanı İsrail'e vilayet yapmak için Mossad ve Cia'nın emriyle bir hareket başlatmışlardır. Bu millet bu hareketi sadece Allah'ın lütfu, ihsanı, inayeti sayesinde Milli Görüş şuuruyla püskürtmüş ve yöneticilerine de İman'lı yüreklerin her türlü reel güçten daha kuvvetli olduğu mesajını vermiştir. Bu bir nabız ölçmedir. Bu, bu işin birinci ve en hafif raundudur. Milletin verdiği mesajın yerini bulup bulmayacağı da ilerleyen süreçlerde göreceğiz. Temennimiz yöneticilerimizin bu olaydan ders çıkarıp 14 yıldır gittikleri yanlış yoldan dönmeleri ve Erbakan Hoca'nın çizgisinde siyaset yapmalarıdır" diye konuştu.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 30.07.2016 02:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81